Kuva ei näy tykillä tai näytöllä?
Last Updated a year ago

Jos tietokoneesi kuva ei näy erillisessä näytössäsi tai projektorilla, kokeile seuraavaa:
Paina näppäimistöltä samaan aikaan Windows-nappia ja P-nappia.

image

Tietokoneen näytölle ilmestyy ruutu, josta voit valita näkyykö tietokoneen kuva

• vain joko tietokoneella tai projektorilla / erillisellä näytöllä
  • samana tietokoneella ja projektorilla / erillisellä näytöllä
  • laajennettuna, eli projektorilla / erillisellä näytöllä näkyy vain ikkunat jotka raahaat sinne
image

Eli jos esimerkiksi luokassa kuva ei näy opettajan tietokoneella, voi projektorin laittaa päälle ja kurkata näkyykö kuva vain siellä ja vaihtaa kuva näkymään myös tietokoneen näytöllä.