Voinko asentaa omia ohjelmia koneelleni?
Last Updated a year ago

Omiin työkannettaviin ja tietokoneluokkien koneille ei pysty asentamaan omia ohjelmia, sillä koneisiin ei tietoturvasyistä myönnetä järjestelmänvalvojan oikeuksia. Rasekon ryhmäkäytäntö myös estää tuntemattomien ohjelmien käytön.

Voit kuitenkin asentaa koneelle ohjelmia Software Centerin kautta. Software Centerissä olevat ohjelmat ovat ICT-osaston hyväksymiä ohjelmia, joita voi vapaasti asentaa koneelle ilman järjestelmänvalvojan oikeuksia.