Office-ohjelmien asentaminen opiskelijan kotikoneelle
Last Updated a year ago

1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi osoitteeseen https://portal.office.com (linkki löytyy esimerkiksi Rasekon kotisivuilta)

2. Kirjoita käyttäjätunnuksesi (opiskelijanumero@edu.raseko.fi) ensimmäiseen kenttään ja klikkaa salasana-kenttää. Sinut ohjataan automaattisesti Rasekon kirjautumissivulle. Kirjoita tällä sivulla salasana-kenttään oma salasanasi.

3. Kun olet kirjautunut Office 365 –palveluun, klikkaa vasemmassa ylänurkassa olevaa Office 365 –tekstiä.

4.Seuraavaksi sinulle avautuu sivu, josta voita ladata Office-ohjelmat omalle tietokoneellesi.

5 .Klikkaa Asenna nyt –nappia ja lataa asennustiedosto koneellesi.

6. Emme suosittele Bingin asettamista hakukoneeksesi tai MSN:ää kotisivuksesi

https://raseko.sharepoint.com/SitePages/FAQ.aspx#Office-ohjelmien_asentaminen_opiskelijan_kotikoneelle