Miten avaan selaimen ikkunan yksityisessä tilassa?
Last Updated 11 months ago

Aloita incognito-tila Google Chrome ‑selaimella

Halutessasi aloittaa incognito-tilan käyttämisen Google Chrome ‑selaimella klikkaa kolmea pistettä selaimen oikeassa ylä­nurkassa ja paina Uusi incognito-väli­lehti (New Incognito Window). Toinen vaihto­ehto on avata Google Chromen incognito-tila pika­näppäimien avulla. Windows-tieto­koneella paina Ctrl+​Shift+​N ja Macilla Command+​Shift+​N. Tämä aukaisee uuden ikkunan, jonka tunnistat mustasta väristä sekä ilmoituksesta incognito-tilasta. Sulje selain lopettaaksesi yksityisen selauksen Google Chrome ‑selaimella.

Avaa InPrivate ‑ikkuna Micro­soft Edge ‑selaimella

Avaa Micro­soft Edge ‑selaimen In­Private-ikkuna selaimen asetuksista. Asetus­valikosta valitse Uusi In­Private-ikkuna (New In­Private window) tai käytä pika­näppäintä Ctrl+​Shift+​N (Windows) tai Command+​Shift+​N (Mac). In­Private-ikkunan tunnistaa selain­ikkunan ylä­kulmasta, In­Private-kuvakkeesta.

Yksityinen selaaminen Firefox-selaimella

Aloittaaksesi yksityisen selaamisen Firefox-selaimella paina ensin valikko­painiketta selain­ikkunan oikeassa ylä­nurkassa ja valitse New Private Window. Violetti kuvake sivun ylä­laidassa auttaa tunnistamaan Private Window ‑ikkunan. Halutessasi voit avata yksityisen tilan myös Ctrl+​Shift+​P-näppäin­yhdistelmällä Windows-tieto­koneella tai Command+​Shift+​P‑näppäimillä Macilla.

Avaa yksityinen ikkuna Safari-selaimella

Aloittaaksesi yksityisen selauksen Safari-selaimella paina selaimen ylä­palkista Tiedosto (File) ja valitse Uusi yksityinen ikkuna (New Private Window). Voit käyttää myös samaa näppäimistön pika­näppäintä kuin Googlen Chrome-selaimella: Command+​Shift+​N. Yksityisen selauksen tilassa Safarin haku­kenttä on tummennettu.