Miten voin tulostaa?
Last Updated a year ago

Monitoimilaitteilla voi tulostaa Rasekon koneilta Rasekon verkossa, valitsemalla tulostimeksi "Turvatulostus"

image

Kun olet painanut tulosta, tuloste on mennyt läpi monitoimilaitteelle kun näytöllä näkyy alla oleva ilmoitus:

image

Jos ilmoitusta ei näy eikä tulostetta löydy monitoimilaitteella jonosta, tarkista että koneella on Ysoft asennettuna oikein, se näkyy tuolloin kuvakkeissa:

image

Jos kuvaketta ei näy, asenna "turvatulostus" software centeristä tai ota yhteys IT-helppiin.