Outlookin kalenterista on kadonnut Teams-painike, miten saan sen takaisin?
Last Updated a year ago

1. Mene Outlookin asetuksiin ”Tiedosto” välilehdestä.
    image

image
  2. Valitse Asetuksista kohta ”Apuohjelmat.”
  3. Asetusikkunan alaosassa pitäisi näkyä kohta ”Hallitse: COM-apuohjelmat” ja ”Siirry…” painike. Paina ”Siirry…” painiketta.
    image
  4. Etsi listalta ”Microsoft Teams Meeting Add-in for Microsoft Office” ja varmista että se on aktivoituna. Jos laatikossa ei ole täppää, silloin se ei ole aktivoituna. Aktivoi se painamalla tyhjää laatikkoa.
  5. Paina ”OK”.
    image

Jos painike ei heti ilmesty kalenteriin, niin sammuta Outlook ja käynnistä se uudelleen.