Oppilas on unohtanut salasanansa. Mitä teen?
Last Updated a year ago

Opiskelijan tunnus pitää rekisteröidä ennen käyttöä osoitteessa https://portal.office.com tai koulun tietokoneella.

Opiskelija ei voi nollata salasanaansa Wilman etusivulla olevalla "Unohditko salasanasi?"-toiminnolla. Salasanan vaihto tehdään osoitteessa https://passwordreset.microsoftonline.com.

Jos ylläolevasta sivustosta ei onnistu salasanan vaihto, niin opiskelijan täytyy asioida opintotoimistossa. Opintosihteerit pystyvät vaihtamaan opiskelijan salasanan.